fbpx
Psiholog Integrio Kids
Psiholog Integrio Kids
  • 21.10.2019

Un nou membru al echipei Integrio Kids

  • de către Natalia

Ne bucurăm să anunțăm colaborarea cu doamna psiholog Stanca Maria Olteanu-Moduna.  Cu o experiență vastă în domeniul psihologiei copiilor preșcolari, dar nu numai, doamna Stanca Olteanu-Moduna s-a alăturat echipei Integrio Kids. 

Iată câteva cuvinte de prezentare așternute chiar de dânsa aici:

“E o structurare de-a te prezenta în câteva fraze, mai multe ori mai puţine, în secţiunea „despre mine”…. Consider că nu există descrieri statice, rămase într-un timp sau loc, ci descrieri în construcţie, în permanentă actualizare, extindere, revelare, cu adaosuri cantitative şi calitative, de moment cu moment…
Cu câţiva ani în urmă, descoperisem un citat, care, atât la acea vreme, cât şi acum, sintetizează, pentru mine, un superb conţinut de semnificaţii: Să vrei să fii altcineva e o risipă a persoanei care ești! (Kurt Cobain).
Absolventă a Facultăţii de Psihologie Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca şi apoi a Masteratului în Comunicare Managerială şi Resurse Umane, SNSPA-David Ogilvy, Bucureşti, în cei 17 ani de activitate profesională am parcurs arii din dezvoltarea umană în domenii de activitate precum mediul militar, educaţia, televiziunea, atingând sumativ aproape toate palierele de vârstă, prin experienţe de consiliere şi dezvoltare personală, orientare şcolară şi profesională, consiliere psihologică.
Psihoterapeut integrativ cu formare în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă Bucureşti, îmi desfăşor în prezent activitatea îndeosebi în cadrul cabinetului meu individual de psihologie, acesta fiind amplasat în în zona centrală a oraşului Turda (“Oraşul Salinei”), fiind uşor accesibil ca locaţie. Precizez că acesta este singurul şi primul cabinet din Judeţul Cluj cu orientare psihoterapeutică integrativă.
Integrativitatea psihoterapeutică promovată de mine prin intermediul serviciilor de psihoterapie integrativă presupune angrenarea în cadrul intervenţiei psihoterapeutice a conţinuturilor, metodelor de lucru şi instrumentarului specific mai multor orientări psihoterapeutice, respectând principiul potrivit căruia fiecare client este diferit, necesitând şi meritând aşadar şi o abordare adaptată.
Am căutat în permanenţă ca serviciile de psihoterapie integrative ale cabinetului să se distingă prin profesionalism, autenticitate şi selectivitate.
Mottoul profesional al cabinetului este “Locul în care eşti tu însuţi şi ne descurcăm cu asta!”

Sharing is caring

Share on facebook

Ultimele articole

Inteligența emoțională este considerată la fel de importantă ca și inteligența cognitivă sau coeficientul de inteligență și este importantă pentru reușitele individului din vieța