fbpx
Pareri despre gradinita Integrio Kids
Pareri despre gradinita Integrio Kids
  • 21.10.2019

Părerile părinților despre Integrio Kids

  • de către Natalia

La o lună de la deschiderea Integrio Kids, am cerut feedback câtorva părinți despre cadrele didactice, activitățile desfășurate cu copiii și ambianța din centrul nostru educațional. I-am mai rugat să ne spună dacă au văzut vreo schimbare în comportamentul copiilor lor. Și iată ce au răspuns:

“Integrio Kids este mai mult decat o grădiniță excepțională, este o familie, o echipă minunată, un loc plin de căldură, grijă, veselie, dăruire și iubire pentru copii. Personal eu sunt foarte încântată de tot de înseamnă Integrio Kids: educatoare, conducere, meniu, activități și ambianță. Fetița mea este foarte fericită, sunt plăcut surprinsă zilnic de cât de frumos evoluează. Mă bucur de alegerea făcută… Integrio Kids : o grădiniță cum toate ar trebui sa fie!” – mama Ayanei.

 

“După 13 luni petrecute la alta grădiniță, eram convinși ca avem un copil care nu se simte bine în colectivitate și care va avea întotdeauna probleme de adaptare, fiind un băiat retras și neinteresat de socializare.

Ajunși dintr-o întâmplare la grădinița Integrio Kids, am rămas surprinși când după prima săptămână nu mai voia sa vina acasă de la “locul de joaca” (asa numește el grădinița). Achizițiile dobândite în doar o luna de când frecventează acest colectiv ne surprind zi de zi și ne simțim niște părinți norocoși ca am descoperit un asemenea loc în care personalul se pliază după fiecare copil în parte, ajutându-l sa se simtă acceptat și îndrăgit pe de o parte, dar unde știe ce înseamnă disciplina și reguri de bun simt, pe de alta parte.

Am numai cuvinte de lauda la adresa celor care muncesc zi de zi pentru bunăstarea fizica și emoțională a copiilor noștri! Mulțumim întregului colectiv ca ne-ați oferit șansa să vedem alta latura a copilului nostru în colectivitate!”mama lui Vladimir.

 

Sharing is caring

Share on facebook

Ultimele articole

Ne bucurăm să anunțăm colaborarea cu doamna psiholog Stanca Maria Olteanu-Moduna.  Cu o experiență vastă în domeniul psihologiei copiilor preșcolari, dar nu numai, doamna Stanca
Inteligența emoțională este considerată la fel de importantă ca și inteligența cognitivă sau coeficientul de inteligență și este importantă pentru reușitele individului din vieța